Voor 22:59u besteld, morgen in huis (mits voorradig)
30 dagen geld-terug-garantie
Bel of Whatsapp: 0418-726964

Bso 1 Ltr

€ 25,19*

10% € 27,99* (10% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: 05050135
Productinformatie "Bso 1 Ltr"

Bactoplus Sludgebuster BSO is een samenstelling van levende bacteriën die speciaal ontwikkeld is voor de slibopruiming in de vijver en het filter door het consumeren van organisch afval en bodembezinksel als voedingsbron. Het vewijdert zware metalen, medicijnresten en chloor. Bactoplus Sludgebuster BSO is voor vervuilde vijvers en filters uitermate geschikt om deze weer helder te krijgen. Afhankelijk van de vervuiling zal er snel resultaat zijn.

Toepassing/informatie

  • Bactoplus BSO bacteriën zitten in een speciale bewaar/voedings vloeistof zodat deze voor langere tijd houdbaar is.
  • Bactoplus BSO bacteriën werken al vanaf 6 graden. Hierdoor kan uw vijver en filter al vroeg in het voorjaar behandeld worden.
  • Bactoplus bacteriën scheiden in de fles een specifieke geur af dit is voor de werking van de bacteriën niet van invloed.
  • Het kan voorkomen dat de fles is samengetrokken dit komt door de bacteriën die werkzaam zijn in de fles. 
  • Bactoplus bacteriën zijn 100 % natuurlijk en bevatten geen chemische stoffen en zijn pathogeen vrij.
  • Buiten bereik van kinderen houden. 

Gebruiksaanwijzing

  • U verdeelt Bactoplus BSOo ver het water (20 ml BSO per 1.000 liter water).
  • Randapparatuur zoals UV-lampen of ozon dienen drie dagen niet te worden gebruikt.
  • Voor een goede nitrificerende werking van uw vijver en filter, raden wij u aan om na behandeling met Bactoplus BSO wekelijks Bactoplus te gebruiken voor opstart en onderhoud.
  • Bij veel temperatuur schommelingen is het aan te raden om de Bactoplus Activator toe te voegen. Dit is een voeding die er voor zorgt dat sluimerende bacteriën eerder actief worden. 
Breedte verpakking: 85.0000 millimeter
Diepte verpakking: 85.0000 millimeter
Hoogte verpakking: 230.0000 millimeter
Inhoud: 1 Liter
Soort: Vloeibaar
Substantie: Vloeibaar
Toepassing: Bodemslib
Type product: Waterverbeteraar

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Bactoplus in ons assortiment: