Op voorraad? Vandaag verpakt & verzonden!
30 dagen geld-terug-garantie
1200m² KOI & Vijver showroom
Bel of Whatsapp: 0418-726964

Oase DYNAMIX Sticks Mix 1 l

Productinformatie "DYNAMIX Sticks Mix 1 l"
Vitaliteit en glans in de vijver: Dit is de juiste mix voor het houden van naturel- en roodkleurige vijverbewoners. Want dit mengsel is niet alleen rijk aan voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, die dankzij het extra ingrediënt peper optimaal kunnen worden opgenomen. Natuurlijke, aquatische pigmenten zorgen bovendien voor contrastrijke patronen en intense kleuren. Natuurlijk bevat Sticks Mix ook de geconcentreerde kracht van het drievoudige effect van DYNAMIX. Daarnaast wordt ook een gelijkmatige groei bevorderd, evenals een sterk immuunsysteem en de vitaliteit van de vijverbewoners, en dit alles met helder vijverwater. Voor het houden van zuiver natuurlijk gekleurde vijvervissen adviseren wij DYNAMIX Sticks Vital of, voor het houden van zuiver rood gepigmenteerde soorten, DYNAMIX Sticks Colour.
Properties "DYNAMIX Sticks Mix 1 l"
Breedte verpakking: 60.0000 millimeter
Diepte verpakking: 125.0000 millimeter
Inhoud: 1 Liter
Type Voer: Groeivoer, Kleurvoer
Merken "Oase"

Bij OASE is de ontwikkeling en productie van eersteklasproducten een middel om een hoger doel te bereiken: levende ruimtes ensceneren in water en ontroeren, raken, inspireren en behouden. Hiertoe werken onze specialisten samen op verschillende afdelingen om de beste oplossingen te vinden – vanuit expertise, creativiteit en passie. 

Het resultaat? 
Energiezuinige innovaties en slimme oplossingen van topkwaliteit. We testen deze regelmatig in onze interne testlaboratoria. We bieden geen ruimte voor compromissen en we houden ons aan de kwaliteitsbelofte van OASE.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.