Op voorraad? Vandaag verpakt & verzonden!
30 dagen geld-terug-garantie
1200m² KOI & Vijver showroom
Bel of Whatsapp: 0418-726964

Oase DYNAMIX Super Mix 4 l

Productinformatie "DYNAMIX Super Mix 4 l"
De Super Mix die ze allemaal gelukkig maakt; van kleine, grote, naturel- of roodkleurige vis tot de majestueuze koikarper: Met de gevarieerde mix van flakes, sticks en pellets (maat Small) vindt elke vis in de gemengde vijver een voedingsrijk aanbod dat volledig aan zijn behoeften voldoet en hem ondersteunt bij de groei en de vitamineopname, de schubvorming en de kleurenpracht. Natuurlijk heeft de Super Mix ook de geconcentreerde kracht van het drievoudige effect van DYNAMIX. Een gelijkmatige groei wordt bevorderd, evenals een sterk immuunsysteem en een evenwichtig metabolisme van de vijverbewoners - en dat alles in helder vijverwater.
Properties "DYNAMIX Super Mix 4 l"
Soort: Voer
Breedte verpakking: 80.0000 millimeter
Diepte verpakking: 200.0000 millimeter
Inhoud: 4 Liter
Seizoen: Zomer
Merken "Oase"

Bij OASE is de ontwikkeling en productie van eersteklasproducten een middel om een hoger doel te bereiken: levende ruimtes ensceneren in water en ontroeren, raken, inspireren en behouden. Hiertoe werken onze specialisten samen op verschillende afdelingen om de beste oplossingen te vinden – vanuit expertise, creativiteit en passie. 

Het resultaat? 
Energiezuinige innovaties en slimme oplossingen van topkwaliteit. We testen deze regelmatig in onze interne testlaboratoria. We bieden geen ruimte voor compromissen en we houden ons aan de kwaliteitsbelofte van OASE.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.