Voor 22:59u besteld, morgen in huis (mits voorradig)
30 dagen geld-terug-garantie
Bel of Whatsapp: 0418-726964

KOI voer

Op zoek naar koivoer? Met de juiste samenstelling van goede kwaliteit voedingstoffen draagt speciaal koivoer bij aan de beste verzorging van deze vis. Een koi eet het liefst de hele dag kleine hoeveelheden. Dat wordt met koivoer het beste nagebootst. Een korrelvorm heeft een hogere voedingswaarden dan sticks en vlokken. Koivoer in de vorm van sticks en vlokken zijn vaak wel lichter verteerbaar dan korrels. Goed koivoer draagt bij aan de groei of een betere weerstand van de vis.

Een prachtige koivijver, tuinvijver of terrasvijver is een verrijking voor iedere tuin. Ben je op zoek naar producten voor je vijver. A2KOI heeft een uitgebreid assortiment vijverproducten. Zowel in onze webwinkel als showroom vind je brede keus aan vijverpompen, vijverfilters, vijverstofzuigers, UV-C filters, pvc-aansluitmateriaal en onderdelen. Dit om je vijver in topconditie te houden. Ook qua decoratie hebben we vele mooie producten in ons assortiment zoals waterornamenten, watervallen, beelden en fonteinen.

Vijvermateriaal

Viijververzorging

De kwaliteit van het vijverwater is van belang voor een heldere en gezonde vijver. Is het water van goede kwaliteit, dan is het biologisch evenwicht van je vijver ook in balans. Door het water op de juiste manier te behandelen kun je het biologisch evenwicht ondersteunen. Zuurstofplanten helpen hierbij, maar zijn voor dit evenwicht alleen vaak niet voldoende. Hiervoor kun je gebruik maken van de juiste vijverbacteriën, anti-alg middelen, bodemslib opruimers en producten voor de waterbalans. Bacteriën komen van pas om de processen van een vijver te ondersteunen.