Op voorraad? Vandaag verpakt & verzonden!
30 dagen geld-terug-garantie
1200m² KOI & Vijver showroom
Bel of Whatsapp: 0418-726964

Aquaforte O-8500 Filterpomp

Productinformatie "O-8500 Filterpomp"

Aquaforte O-8500 Filterpomp: een voordelige oplossing voor helder water

De Aquaforte O-8500 Filterpomp is een zeer interessant geprijsde vuilwaterpomp die uitermate geschikt is voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters en meer. Deze pomp is ontworpen om vuildeeltjes tot 6mm te verpompen en kan zowel nat als droog opgesteld worden. Met een garantie van 2 jaar is dit een betrouwbare keuze voor uw vijver, Koi-vijver of tuin.

Kenmerken Aquaforte O-8500 Filterpomp

De Aquaforte O-8500 heeft een ingang van 1.5" 2" en een uitgang van 1.5" 2". De pomp verbruikt slechts 95 Watt en heeft een capaciteit van 8200 liter per uur. Met een opvoerhoogte van 4.2 meter is deze filterpomp geschikt voor diverse toepassingen. De levering is inclusief 2 slangtules (diameter 19-25-32-40mm), waarvan één 360 graden instelbaar is.

Voordelen Aquaforte O-8500 Filterpomp

  • Voordelig geprijsd
  • Veelzijdige toepassingen
  • Kan vuildeeltjes tot 6mm verpompen

Vraag en Antwoorden Aquaforte O-8500 Filterpomp door onze productspecialist

Kan de Aquaforte O-8500 Filterpomp droog opgesteld worden?

Ja, de Aquaforte O-8500 kan zowel nat als droog opgesteld worden. Let op: bij droge opstelling moet de inlaat onder de waterspiegel worden geïnstalleerd.

Welke vuildeeltjes kan de Aquaforte O-8500 Filterpomp verpompen?

De Aquaforte O-8500 Filterpomp kan vuildeeltjes tot 6mm verpompen.

Wat is de garantie op de Aquaforte O-8500 Filterpomp?

De Aquaforte O-8500 Filterpomp wordt geleverd met een garantie van 2 jaar.

Is de Aquaforte O-8500 Filterpomp geschikt voor Koi-vijvers?

Ja, de Aquaforte O-8500 Filterpomp is geschikt voor Koi-vijvers, evenals voor andere vijvertypes, beeklopen, watervallen, fonteinen en filters.

Wat zijn de afmetingen van de meegeleverde slangtules?

De Aquaforte O-8500 Filterpomp wordt geleverd met 2 slangtules met diameters van 19mm, 25mm, 32mm en 40mm. Eén van de slangtules is 360 graden instelbaar.

Samenvatting Aquaforte O-8500 Filterpomp

De Aquaforte O-8500 Filterpomp is een voordelige en veelzijdige oplossing voor het verpompen van vuil water in uw vijver, Koi-vijver of tuin. Met een capaciteit van 8200 liter per uur en het vermogen om vuildeeltjes tot 6mm te verwerken, biedt deze filterpomp een betrouwbare prestatie. Profiteer nu van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en bestel de Aquaforte O-8500 Filterpomp voor uw waterpartij.

Plus- en minpunten Aquaforte O-8500 Filterpomp

  • + Voordelig geprijsd
  • + Veelzijdige toepassingen
  • + Geschikt voor droge en natte opstelling
  • - Niet geschikt voor het verwerken van grotere vuildeeltjes

Bestel de Aquaforte O-8500 Filterpomp vandaag nog en geniet van helder water in uw vijver, Koi-vijver of tuin.

Properties "O-8500 Filterpomp"
Soort: Vijverpomp
Capaciteit regelbaar: Regelbaar met optionele dimmer
Max. Opvoerhoogte: 4,2 meter
Max. flow: 5100 - 10000 l/u
Max. inhoud koivijver: 17 m3
Max. inhoud natuurvijver: 43 m3
Max. inhoud visvijver: 25,5 m3
Wattage: 95 watt
Merken "Aquaforte"

Aquaforte is een toonaangevend merk in de vijver- en waterbehandelingsindustrie, bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve technologieën. Het merk biedt een breed scala aan vijverbenodigdheden, zoals pompen, filters, UVC-units en accessoires, die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel hobbyisten als professionals te voldoen. Aquaforte streeft ernaar om betrouwbare en duurzame oplossingen te bieden voor een optimale vijvergezondheid en waterkwaliteit, zodat jij kunt genieten van een prachtige, heldere en gezonde vijver.

De producten van Aquaforte zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en blinken uit in gebruiksgemak, efficiëntie en prestaties. Aquaforte vijverpompen zijn energiezuinig en bieden een krachtige waterstroom, geschikt voor zowel kleine als grote vijvers en voor verschillende toepassingen zoals watervallen, fonteinen en filtratie. Het merk biedt ook een uitgebreide reeks filters en UVC-units, die essentieel zijn voor het effectief verwijderen van algen, schadelijke bacteriën en andere ongewenste deeltjes uit het vijverwater. Daarnaast heeft Aquaforte een assortiment accessoires en onderhoudsproducten om het onderhoud van je vijver eenvoudig en efficiënt te maken.

Kies voor Aquaforte als je op zoek bent naar hoogwaardige, betrouwbare en duurzame oplossingen voor je vijver. Met hun brede aanbod aan producten en voortdurende innovatie ben je verzekerd van een prachtige en gezonde vijver waar je jarenlang plezier aan zult beleven.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.