Voor 22:59u besteld, morgen in huis (mits voorradig)
30 dagen geld-terug-garantie
Bel of Whatsapp: 0418-726964

PondoPress 15000 drukfilterset

€ 181,44*

43.3% € 319,95* (43.29% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_57147
Productinformatie "PondoPress 15000 drukfilterset"

Met behulp van de Pontec PondoPress 15000 drukfilterset ben je in staat je vijver helder en gezond te houden. De drukfilterset bestaat uit uit een meervoudig filtersysteem, UV-C techniek en sterke filterpomp met een 5 meter lange slang. Met deze drukfilterset ben je in staat een vijver tot wel 15000 liter zonder visbezetting helder en gezond te houden. Met een vijver met visbezetting kan je de vijver tot 7500 liter gezond houden. Heb je een mooie koivijver? Dan moet je rekening houden met een vijver inhoud tot 3750 liter.

Bio en mechanische filtermedia

Dankzij het sterke vermogen van het drukfilter kan deze een hoger gelegen beekloop tot 1 meter van water voorzien. Doordat je het filter deels in de grond kan plaatsen staat die minder in het zicht. Het drukfilter beschikt over biologisch en mechanische filtermedia. De filtering begint met schuimmatten die de organische vuildeeltjes uit het water filteren. Hierna stroomt het vijverwater langs biologische filterelementen die voorzien zijn van micro-organismen. Hier worden de schadelijke stoffen omgezet in minder schadelijke stoffen die worden opgenomen door bijvoorbeeld vijverplanten. Tot slot zorgt de UV-C lamp ervoor dat de zweefalgen worden verwijderd. Met als voordeel dat je geen groen water krijgt.

Krachtige filterpomp

Door middel van de meegeleverde filterpomp kan er maar liefst 2500 liter water per uur worden getransporteerd. Bij de Pontec PondoPress 15000 drukfilterset wordt ook een 5 meter lange vijverslang meegeleverd, waarmee je de drukfilter en de filterpomp kan aansluiten. Hiermee kan de vijver vrij worden gemaakt van grove vuildeeltjes tot een grootte van 4 mm en van andere vertroebelende of zwevende stoffen.

Breedte verpakking: 385.0000 millimeter
Diepte verpakking: 385.0000 millimeter

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pontec in ons assortiment: