Voor 22:59u besteld, morgen in huis (mits voorradig)
30 dagen geld-terug-garantie
Bel of Whatsapp: 0418-726964

Pontec MultiClear Set 5000

€ 103,45*

42.5% € 179,95* (42.51% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_50238
Productinformatie "Pontec MultiClear Set 5000"

De Pontec MultiClear 5000 set bevat alles wat je nodig hebt voor een vijver tot 5000 liter. Compleet met doorstroomfilter, UV-C filter, filterpomp en de benodigde vijverslang. Pontec geeft op deze filterset zelfs de helder water garantie.


Alles op elkaar afgestemd

Het grote voordeel van een complete filterset is dat alle onderdelen qua capaciteit precies op elkaar zijn afgestemd. Zo heb je een goede doorstroming en een effectieve filtering van het vijverwater. Ook vind je in de set alles wat je nodig hebt om de set juist te installeren. Je kunt snel na installatie weer genieten van een kraakheldere vijver.


Doorstroomfilter voor meervoudige filtering

Het doorstroomfilter zorgt in deze filterset voor de gewenste filtering. Het filter beschikt over meerdere kamers voor een effectieve mechanische en biologische filtering. Hier wordt het water geleid langs de Japanse mat, grove en fijne filtermousse en bio-oppervlakelementen. Zowel het grove vuil als schadelijke stoffen worden daardoor uit het vijverwater gefilterd.


Vijverpomp voor aanvoer naar filter

De vijverpomp zorgt voor de aanvoer van het vijverwater naar het filter en is in staat om vuildeeltjes tot 4 mm te transporteren. De filterpomp heeft een capaciteit van 1500 liter en sluit je met de bijbehorende 3 meter lange vijverslang aan op het vijverfilter.


Afbreken van algen

Bovenop het doorstroomfilter bevindt zich het UV-C filter. Dit filter heeft een capaciteit van 7 watt. Doordat het water langs de UV lamp geleid wordt, kunnen algen en ziektekiemen worden afgebroken. Zo maken zweefalgen in de vijver geen kans en voorkom je een groene vijver.

Breedte verpakking: 290.0000 millimeter
Diepte verpakking: 395.0000 millimeter

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pontec in ons assortiment: