Expertise: Advies van vijverspecialisten!
Snelle levering: Morgen in huis!
Zorgeloos kopen: 30-dagen retour!
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd!

Vlotter set

Productinformatie "Vlotter set"

Ontdek de Waterbeheersing Expert: AEM Vlotter Set

Perfecte waterbalans is nu binnen handbereik met de AEM Vlotter Set. Geavanceerd en robuust, ontworpen om uitzonderlijke nauwkeurigheid te bieden in waterbeheersing.

Productdetails

 • Merk: AEM
 • Functies: Dubbele functionaliteit (schakel / minimumniveau)
 • Connectiviteit: Voorzien van DMX aansluiting
 • Inclusief: Contrakabel voor eenvoudige installatie
 • Installatie: RVS montage beugel voor wandmontage
 • Material: Duurzaam RVS 316

De Belangrijkste Voordelen van de AEM Vlotter Set

Ervaar geavanceerde watercontrole met een vlotter set die uitblinkt in efficiëntie en duurzaamheid.

Vragen beantwoord door onze Vijverbeheer Specialist

 • Vraag: Kan de AEM Vlotter Set in elk type vijver gebruikt worden?
 • Antwoord: Deze set is uiterst veelzijdig en geschikt voor diverse waterbeheersystemen.
 • Vraag: Is de installatie van de AEM Vlotter Set ingewikkeld?
 • Antwoord: Dankzij de meegeleverde contrakabel en montage beugel kunt u de set eenvoudig zelf installeren.

Samenvatting

Een solide, roestvrijstalen vlotter set van AEM die nauwkeurigheid en gemak biedt voor elke vijverliefhebber.

De Plus- en Minpunten volgens onze Vijverbeheer Specialist

 • + Hoogwaardig RVS 316 materiaal voor lange levensduur
 • + Eenvoudige installatie met wandmontage beugel en contrakabel
 • + Dubbele schakelfunctie voor flexibele waterregeling
 • - Vereist enige basiskennis voor de DMX-connectiviteit

Maak de overstap naar AEM Vlotter Set: Precisie in Waterbeheersing!

Zet nu de stap naar een vlekkeloze waterbeheersing met de AEM Vlotter Set. Bestel vandaag en laat uw vijver stralen als nooit tevoren!

Eigenschappen "Vlotter set"
Onderdelen: Aem
Soort: Onderdeel
Toepassingen

Vlotter set: Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

De AEM Vlotter Set is de ultieme oplossing voor een nauwkeurige waterbeheersing in vijvers. Geschikt voor Koi-liefhebbers en vijverbezitters die waarde hechten aan duurzaamheid en precisie, biedt dit systeem een geavanceerde methode om het waterpeil exact te reguleren.

Optimaal Vijverbeheer

Voor de enthousiaste Koi-houder is het correct reguleren van het waterpeil cruciaal voor een gezonde leefomgeving. De AEM Vlotter Set biedt hiervoor de perfecte ondersteuning.

 • Precieze regeling van de waterhoogte ter bevordering van een gebalanceerd ecosysteem
 • Robuuste RVS constructie verzekert een lange levensduur, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden
 • Eenvoudige installatie met contrakabel en montage beugel zorgt voor een zorgeloos gebruik

Veilig Waterpeilbeheer

Bij het kweken of houden van Koi is de stabiliteit van het waterpeil essentieel. De dubbele functionaliteit van de AEM Vlotter Set zorgt voor een continue controle, zelfs bij afwezigheid van de eigenaar.

 • Automatisch bijvullen of aftappen bij het bereiken van ingestelde niveaus voorkomt overstromingen of droogvallen
 • Door de DMX aansluiting is integratie met externe besturingssystemen mogelijk voor een geavanceerde beheersing

Innovatieve Waterbeheersingstechnieken

Met de nieuwste technologieën op het gebied van waterbeheersing brengt de AEM Vlotter Set innovatie in elke vijver. De vlotter set is speciaal ontworpen om te voldoen aan de moderne eisen van Koi- en vijverenthusiastelingen.

 • Gebruiksvriendelijke DMX connectiviteit laat toe om ook op afstand het waterpeil nauwkeurig te beheren
 • De hoogwaardige RVS 316 componenten garanderen een betrouwbare werking op lange termijn
 • Dubbele schakelfunctie biedt een flexibele waterregeling passend bij alle vijvergroottes en typen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


De eigenschappen van een trommelfilter

Trommelfilters zijn niet meer weg te denken in de huidige vijverwereld. Dit relatief nieuwe vijverfilter heeft binnen korte termijn een vaste plaats weten te bemachtigen bij vele koiliefhebbers. Natuurlijk kunt u bij A2KOI terecht voor trommelfilters die voldoen aan de allerhoogste eisen in gebruik, materiaal en veiligheid. Typerend voor het trommelfilter is de fijne filtratie, het eenvoudige onderhoud en de mindere weerstand. Deze kenmerken zijn een aantal in het oog springende voordelen voor de hobbyist.

Vrijwel ons gehele trommelfilter assortiment bestaat uit filters van AEM Products. Deze filters staan bekend om hun unieke prijs-kwaliteitverhouding. Tegen een schappelijke toegankelijke prijs wordt u voorzien van een filter van zeer hoge kwaliteit die natuurlijk garant staat voor vele gemakken.

Een trommelfilter bestaat uit een RVS-trommel met zeefelementen dat volledig automatisch werkt. Het systeem is zelfs zo geavanceerd dat het zichzelf reinigt. Daarnaast heeft dit type filter het voordeel dat de meeste trommels geheel open zijn. Grote stukken vuil (zoals takjes, bladeren en proppen draadalg) kunnen gemakkelijk handmatig weggehaald worden. In het algemeen dient de trommelfilter als voorfilter. Echter bestaat ons assortiment trommelfiters ook uit Combi/Totaalfilters. Deze filters bevatten naast het trommelfilter ook een biologisch filter. Dit zorgt voor de complete filtratie van uw vijver met als resultaat kraakhelder water.

Hoe werkt een trommelfilter?

De trommel, voorzien van zeefelementen van 60 tot 100 micron, is in de meeste gevallen geplaatst in een bak gemaakt van RVS, kunststof of polyester. Vijverwater komt via de inlaat de trommel in, dat vervolgens door de zeefelementen naar de bak waarin het filter is geplaatst. Bij een trommel is normaal gesproken ongeveer 2/3 deel van de totale hoogte gevuld met water. Het gefilterde water laat het vuil achter in de trommel.

Wanneer de zeefelementen vervuild raken zal het waterniveau in de tank dalen. Bij deze ontwikkeling zal de techniek zijn werk doen. Aanwezige elektronica geven een sein aan druknozzles (aangestuurd door drukpomp) die de zeefelementen schoonspoelen. Het vuil zal via de vuilafvoer verwijdert worden uit het trommelfilter.

Advies is doorslaggevend!

Het maken van een keuze op gebied van trommelfilters kan vrij lastig zijn. Bij twijfel, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige personeel. Door het maken van een afspraak om langs te komen in de showroom kan er stapsgewijs gekeken worden naar het type filter dat het best bij u en uw vijver past. Natuurlijk allemaal onder het genot van een bakje koffie, aanwezige trommelfilters en een uitgebreid koiaanbod.

Ja, in onze showroom staan vele modellen trommelfilters tentoongesteld. Wij nodigen u van harte uit om ze persoonlijk te komen bekijken en de beste keuze voor uw vijver te vinden.

A2 KOI BV
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel

Routebeschrijving

Absoluut! Onze deskundige medewerkers staan klaar om u van technisch advies te voorzien en al uw vragen te beantwoorden. We helpen u graag met het vinden van de perfecte trommelfilter voor uw behoeften.

A2 KOI BV
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel

Routebeschrijving

Ja, bezoekers van onze showroom hebben soms toegang tot exclusieve aanbiedingen en speciale modellen die niet online beschikbaar zijn.

A2 KOI BV
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel

Routebeschrijving

Regelmatig organiseren wij demonstraties en workshops in onze showroom. Deze sessies bieden praktische tips en tonen hoe onze trommelfilters optimaal gebruikt kunnen worden.

A2 KOI BV
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel

Routebeschrijving

Ja, door een bezoek aan onze showroom kunt u de filters in het echt zien, het materiaal voelen en direct advies krijgen van onze experts. Dit helpt u bij het maken van een geïnformeerde beslissing.

A2 KOI BV
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel

Routebeschrijving

Ja, door een bezoek aan onze showroom kunt u de filters in het echt zien, het materiaal voelen en direct advies krijgen van onze experts. Dit helpt u bij het maken van een geïnformeerde beslissing.

A2 KOI BV
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel

Routebeschrijving