Voor 22:59u besteld, morgen in huis (mits voorradig)
30 dagen geld-terug-garantie
Bel of Whatsapp: 0418-726964

Wheat-Germ Mini 2 Kg

€ 33,74*

10% € 37,49* (10% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: 03020175
Productinformatie "Wheat-Germ Mini 2 Kg"
Voer voor lagere temperaturen. Licht verteerbaar! Hikari Wheat - Germ is een ideaal voer voor vijvervissen, zoals koikarpers wat gedurende de lagere temperaturen in herfst, winter en voorjaar gevoerd kan worden. In deze periode vertraagd de stofwisseling van de vijvervissen, waardoor ze het normale visvoer slechter verteren en zelfs last kunnen krijgen van verstoppingen. Hikari WheatGerm is een drijvende korrel en is in verschillende korrelgrootte te leveren. Dit wintervoer voor vijvervissen is anders van samenstelling en verrijkt met extra vitamine C. en tarwegluten. Het is aan te bevelen om te beginnen met het voeren van Hikari of WesPro Wheat Germ zodra de watertemperatuur zakt naar 12 à 10ºC. . In de regel stop je met voeren als de temperatuur van het water gezakt is tot ca. 5ºC. , maar als ze in die periode om voer vragen, mag er gerust enkele keren per week heel weinig voeren als de vis erom vraagt.
Breedte verpakking: 220.0000 millimeter
Diepte verpakking: 110.0000 millimeter
Hoogte verpakking: 370.0000 millimeter
Inhoud: 2 Kilo
Korrelgrootte: 3 mm
Seizoen: Herfst, Lente, Winter
Substantie: Korrels
Type Voer: Drijvend Voer

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Hikari in ons assortiment: